ПЪРВО В NOVSPORT: Съставите за Дунав – Арда

ПЪРВО В NOVSPORT: Съставите за Дунав – Арда

Novsport

06-06-2020, 15:47

Дунав е домакин на Арда в първия мач от съботната програма на българската efbet Лига.

Първенството бе подновено с две срещи вчера след почти тримесечно прекъсване заради пандемията, а по време на паузата настъпиха сериозни промени най-вече в лагера на гостите.

Дебютантите в елита смениха треньора си и днес официален дебют ще запише Николай Киров, който наследи Стамен Белчев, а освен това се разделиха с почти всичките си чуждестранни футболисти.

Домакините от Русе са в тежка финансова криза и част от играчите им дори заплашиха, че ще бойкотират двубоя, защото не са получавали заплати от месеци, но все пак възпитаниците на Людмил Киров ще излязат на Градския стадион в Русе, за да търсят първа победа от 8 мача.

Неприятната серия ги прати на предпоследното място в класирането, но и Арда не се намира в добра форма, защото не познава вкуса на успеха от шест опита.

Гостите ще търсят реванш, защото загубиха с 0:2 първата среща през сезона с Дунав, ала ще трябва да се справят без трайно контузения Михаил Александров. От състава на домакините аут заради травма пък е Александър Исаевски.

Арбитър на срещата е Георги Димитров, с асистенти Мирослав Иванов и Петър Джугански, а четвърти съдия е Ивелин Занев.

Димитър Димитров е дежурен делегат, докато Ахмед Ахмед бе избран за съдийски наблюдател.

Мачът Дунав – Арда стартира в 17:00 часа и е пряко в ефира на Нова спорт като Novsport.com ще проследи развитието на резултата в реално време, а нашите посетители могат да гледат сблъсъка на живо ТУК.

Още линкове тук…

СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

ДУНАВ: 21. Благой Макенджиев, 11. Диян Димов (к), 22. Михаил Милчев, 5. Любен Николов, 4. Петко Цанков, 18. Александър Исаевски, 7. Ивайло Лазаров, 10. Фернандо Енрике, 8. Свилен Щерев, 94. Юлиан Ненов, 99. Стефан Христов;

Треньор: Людмил Киров;

АРДА: 91. Николай Банков, 21. Мaртин Костадинов, 25. Матеус Леони, 4. Милен Стоев, 71. Пламен Крумов (к), 17. Иван Коконов, 27. Емил Мартинов, 19. Румен Руменов, 98. Светослав Ковачев, 7. Спас Делев;

Треньор: Николай Киров.

Източник: Novsport

Последни новини