Рангелов: Доста неща са се променили в Славия

Рангелов: Доста неща са се променили в Славия

Novsport

26-07-2020, 21:25

Доста неща са се променили в Славия, Повечето хора, с които работих вече ги няма. Все пак Георги Петков е тук, което е радващо. Мартин Кушев е помощник-треньор, сподели нападателят Димитър Рангелов. Той се завърна при "белите", а по-рано днес даде интервю за БНТ.

"Имаме добър отбор. Това се вижда и с резултатите в последните два сезона. За мен ще е много интересно дали нещо се е променило в българския футбол", продължи бившият национал.

"Надявам се по най-бързия начин да вляза оптимална форма, за да съм на разположение на треньора. Работата в Славия в последните няколко години си оказва влияние. Доста от играчите са млади, имат потенциал и това си пролича в последните няколко мача", каза още той. 

"Надявам се да допринеса с опита си и се да съм в оптимална форма за мачовете в Лига Европа. Ще ми трябва малко време, но кондиционния треньор е на високо ниво и с него се работи доста лесно. Ще се справим. Аз ще се опитам на всеки футболист да помогна, за да може да се развива. Отборът е доста обигран и това се вижда в мачовете. Ще се опитам да предам опита, който имам, за да може да се развиват играчите", завърши Рангелов.

Източник: Novsport

Последни новини