Рекордьорът Георги Илиев: Един страхотен завършек на моята кариера

Рекордьорът Георги Илиев: Един страхотен завършек на моята кариера

Novsport

29-10-2019, 18:45

Рекордьорът по мачове в българския елит Георги Илиев изрази радостта си след своя мач номер 455, с който подобри постижението на Марин Бакалов. Това се случи при днешния успех на Локомотив (Пловдив) с 1:0 над Черно море. Ветеранът не пожела да разкрие дали мисли за ръководен пост в Локомотив.

"Този рекорд ме кара да се чувствам изключително горд с постигнатото дотук. Един страхотен завършек на моята кариера, която можеше да завърши по съвсем различен начин. Благодарение на Локо (Пд), ръководството, публиката и съотборниците, този път бе променен. Благодаря им с цялото си сърце. С феновете на Черно море са ни други взаимоотношенията. С много от тях се познаваме от много години. Те са фенове на моя роден отбор и ги обичам много. Завинаги ще остане тази горчилка".

"Днес беше изключително специален и тежък мач за мен. Има Господ и понякога разбираш, че нещата трябва да се случат по определен начин. Не мисля, че един футболист може да мечтае за по-добър изход на своята кариера. Тези месеци тук са страхотни за мен. Нека мине този месец и да приключа по нормален начин кариерата си. Не бих се върнал в Черно море като ръководител при наличието на определени хора там. За мен това е роден клуб и го обичам. Не може определени събития или хора да заличат тази любов. Това, което показаха момчетата, радва всички. Всички са амбицирани и задружни. Има предпоставки този отбор да постигне нещо накрая на сезона".

Източник: Novsport

Последни новини