Ренан: Форстър иска да си тръгне от Лудогорец

Ренан: Форстър иска да си тръгне от Лудогорец

Novsport

08-07-2020, 10:12

 Вратарят на Лудогорец Ренан обяви, че съотборникът му Рафаел Форстър иска да напусне българския шампион и да се завърне в своята родина.

29-годишният защитник е трансферна цел на Ботафого, но бразилският отбор не може да си позволи да извади трансферна сума, за да вземе играча и за това се надява той да разтрогне своя договор с българския шампион.

„Рафаел вече даде да се разбере, че иска да премине в Ботафого. Той е мотивиран и нетърпелив отново да работи с Пауло Аутуори. Форстър има договор за още две години с Лудогорец, но се опитва да разтрогне своя контракт с клуба по взаимно съгласие. Рафаел се опитва да се разбере с шефовете на Лудогорец. Всеки ден той търси алтернативи за това да се случи“, коментира Ренан в интервю за „Fogo na Rede“.

„Ние се познаваме с Пауло Аутуори, тъй като той ни беше треньор в Лудогорец. Сега Рафаел има възможност да отиде при него в Ботафого. Той дойде да говори с мен за клуба, за феновете, за стадиона и за града. Рафаел се вълнува от възможността, надявайки се нещата да се наредят. Аз му казах, че Ботафого е много добър клуб за работа и има чудесна среда. Надявам се всичко да се получи за него“, добави вратарят.

Форстър е ляво стоящ централен защитник. Това, което може да кажа е, че той има много добри технически характеристики, много качествен играч е“, каза още Ренан.

Източник: Novsport

Последни новини