Розова долина започна подготовка с двама нови

Розова долина започна подготовка с двама нови

Novsport

29-06-2020, 23:50

Розова долина (Казанлък) започна подготовка за новия сезон в Трета Лига. Към тима се присъединиха две нови попълнения - роденият през 2001 година Денислав Вълчев и полузащитникът Руси Чернаков.

Денислав пристига от Берое, докато 21-годишният Чернаков защитаваше цветовете на Миньор Раднево. Розите преговарят и с играчи на още няколко позиции, но към момента до сделка не се е стигнало.

Освен новите попълнения са ясни и 6 от проверките, които момчетата на Атанас Апостолов ще изиграят. Първата контролна среща ще бъде на 4.07 срещу тима на Верея Стара Загора, който ще се завърне в Югоизточната трета лига през този сезон. Освен срещу старозагорци, Розова Долина ще премери сили с първите два тима от миналогодишното класиране в групата - Созопол на 8-и юли и Загорец на 25-и същия месец. Силна проверка се очертава и с първенеца на Северозапад Янтра Габрово на 15-и, а в останалите 2 срещи техни съперници са отборите на Карнобат на 18-и и Несебър на 22-и юли.

През миналия сезон тимът от Казанлък завърши на 7-а позиция на Югоизток, като преди прекратяването на шампионата поради пандемията с коронавирус, отборът бе един от най-резултатните в групата със своите 38 попадения в 19 изиграни срещи. "Розите" се представиха изключително силно на свой терен през изминалата кампания, като спечелиха всичките си 9 срещи на стадион "Севтополис", но за сметка на това взеха едва 3 точки в 10-те си визити.

Източник: Novsport

Последни новини