Росен Кирилов съжали: Можеше да вземем нещо от Славия

Росен Кирилов съжали: Можеше да вземем нещо от Славия

Topsport.bg

22-08-2022, 20:29

Старши треньорът на Ботев (Враца) Росен Кирилов коментира загубата с 1:2 от Славия.

"Не ни достигна да вкараме втори гол. При 1:0 имахме чисто положение на Монтоя. Поздравявам момчетата, въпреки че ни липсваха много играчи се противопоставихме на Славия и съжалявам, че не взехме нещо. Не съм доволен, тъй като не взехме нищо, допуснахме два елеменатарни гола. Вторият беше от статично положение, увиснахме елементарно. Славия днес допусна по-малко грешки и затова победи. Първият гол беше изтекло времето на първото полувреме.

Вместо да изчистим топката далеч напред, ние не го правим. Донякъде съм доволен, показахме добре игра, борба. На моменти играхме добре с топката, макар тежкия терен. В такива мачове трябва да взимаме точки, въпреки че Славия е един от грандовете в българския футбол, то не повярвахме, че можехме да спечелим този мач.

Всичките липси при играчите и се надяваме, че ще са на линия за Левски. Брайън Перея имаше схващане на бедрото и го запазихме. Имаме уверението на лекарите, че ще са на линия за Левски. Кавдански има сериозен проблем - разтежение на гръден мускул, и за него ще преценяваме после", заяви Росен Кирилов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини