Саша Илич избра 20 футболисти на ЦСКА за тежкото гостуване на Локо (Пд)

Саша Илич избра 20 футболисти на ЦСКА за тежкото гостуване на Локо (Пд)

Topsport.bg

31-10-2022, 22:16

Саша Илич взе 20 футболисти в Пловдив, където утре ЦСКА ще търси първа победа като гост на Локомотив след три поредни поражения на "Лаута".

За разлика от предишните три последователни визити на "армейците" срещу Ботев Пд, Ботев Вр и Арда, за които пътуваха само състезателите, които ще попаднат в групата, този път сръбският специалист качи в автобуса двама играчи "отгоре".

В часовете преди утрешната среща ще стане ясно кои отпадат от тимовия лист, като най-вероятно това ще са Галин Минков и Бисмарк Чарлс.

В групата се завръща Брадли де Нойер, който тренира пълноценно в последните три дни, след като пропусна мача с Арда заради температура. В София останаха младокът Симеон Александров и Енес Махмутович, с когото ЦСКА почти сигурно ще се раздели по време на зимната пауза в шампионата. Трайно контузени пък са Асен Дончев и Дауда Бамба, който е в Норвегия и скоро ще бъде опериран.

РАЗШИРЕНАТА ГРУПА НА ЦСКА ЗА ГОСТУВАНЕТО НА ЛОКО ПД:

Густаво Бусато, Димитър Евтимов, Юрген Матей, Мено Кох, Християн Петров, Иван Турицов, Брадли де Нойер, Галин Минков, Амос Юга, Тибо Вион, Жеферсон, Джонатан Линдсет, Лазар Туфегджич, Станислав Шопов, Маурисио Гарсес, Марселино Кареасо, Жираир Шагоян, Дюкенс Назон, Браян Морено, Бисмарк Чарлс

Източник: Topsport.bg

Последни новини