Саша Илич: Имам 25 качествени футболисти, Базел е фантастичен отбор

Саша Илич: Имам 25 качествени футболисти, Базел е фантастичен отбор

Topsport.bg

14-08-2022, 22:17

Треньорът на ЦСКА Саша Илич призна, че успеха на тима му над Септември (София) никак не е дошъл лесно. "Червените" се наложиха над новака в efbet лига с минималното 1:0.

"Септември е млад и дисциплиниран отбор. Той е воден много добре от резервната скамейка от Славко Матич. Днес беше много труден мач. Ако не си агресивен, можеш да имаш сериозни проблеми. Имахме няколко възможности да вкараме и преди гола, но най-важна е победата.

Имам 25 качествени футболисти. Трябва да ги сменяме, защото играем на всеки 3 дни. Искам да похваля цялата отбранителна линия, начело с Митко Евтимов, който за първи път беше титуляр.

Морено ни донесе победата. И това беше труден успех, защото стигнахме тежко до нея", каза още той.

"В четвъртък играем срещу много сериозен противник. Базел е фантастичен отбор. Трябва много сериозно да подходим към тях, ако искаме да ги спрем", смята треньорът

"Извинявам се, ядосах се, направих грешка. Много обичам Калоян Кръстев, но смятам, че има проблем със самочувствието", обясни сърбинът защо си е изкарал жълт картон.

"Искам да поздравя Славко за това, което прави в Септември. Млад отбор са, не могат да побеждават често, но искам да ги поздравя", завърши Илич.

Източник: Topsport.bg

Последни новини