Саша Илич: Последните два мача играхме с тази система заради профила на играчите, с които разполагаме

Саша Илич: Последните два мача играхме с тази система заради профила на играчите, с които разполагаме

Topsport.bg

15-10-2022, 21:37

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира победата над Хебър с 4:0. Той остана доволен от успеха и заяви, че отборът е длъжен да спечели следващата седмица срещу Ботев (Пловдив), за да остане в борбата за титлата.

"Днес играхме добре, въпреки че играхме срещу един от по-слабите отбори. Начинът, по който играхме срещу Лудогорец и част от днешното представяне е ветропоказателя за това как трябва да изглеждаме. Последните два мача играхме с тази система заради профила на играчите, с които разполагаме", каза Илич.

"Защитата ни игра доста високо и успя да направи така, че да открадне доста топки и да намали пространството на противника. Това е, което искам да виждам и днес тримата в защита се справиха отлично с това, което бях заложил.

Задачата на нападателите е да бележат. Радвам се, че Назон и Морено вкараха по два гола. Шагоян също вкара, но голът не бе зачетен. Имахме още много ситуации, но донякъде не вкарахме и заради егоизъм, но ги разбирам", заяви сърбинът.

"Предстоят ни доста мачове в следващите 20 дни. Трябват ни всички футболисти, на които можем да разчитаме. Гостуването на Ботев Пловдив е едно от най-трудните. Ако искаме да сме в борбата за титлата, трябва да го вземем. Атмосферата, която ще направят феновете е още една причина футболистите да дадат най-доброто от себе си", каза още той.

Източник: Topsport.bg

Последни новини