Саша Илич: Равенството също е успех, когато противникът пропусне дузпа в 90-ата минута

Саша Илич: Равенството също е успех, когато противникът пропусне дузпа в 90-ата минута

Topsport.bg

17-04-2023, 19:48

Старши треньорът на ЦСКА Елин Топузаков коментира равенството 0:0 с Левски.

"Когато противникът пропусне дузпа в 90-ата минута, то и равенството е успех. Дербито си е дерби. Видяхме твърд, агресивен, но не и красив футбол. Така старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира равенството срещу Левски в 26-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион "Васил Левски" завърши при резултат 0:0, а в 90-ата минута Ивелин Попов пропусна дузпа за "сините".

Както съм казвал и по-рано, всяка индивидуална грешка може да струва скъпо. Не мога да кажа, че сме били страхливи. Големият проблем в играта ни беше, че всеки се опитваше да даде последния пас. Ни сме работили къде трябва да се случват тези пасове, но днес не се получи. По никакъв начин не подкрепям скандалите, но това е дерби и напрежението е голямо. Всеки мач е финал. Преднината ни е само две точки, има девет мача, трябва да я задържим до края.

Пак казвам, че всеки следващ мач е финал, идва мач срещу Пирин, който е следващият финал за нас. Мачът срещу Лудогорец носи същия брой точки. Трябва да се готвим мач за мач, и още тази вече или утре трябва да започнем да мислим за следващия противник. И да бяхме спечелили, пак нямаше да бъде лесно. Има девет мача до края, а това е много", каза Илич.

Източник: Topsport.bg

Последни новини