Саша Илич: ЦСКА доказа, че има характер, за да обърне мач

Саша Илич: ЦСКА доказа, че има характер, за да обърне мач

Topsport.bg

12-02-2023, 16:42

Наставникът на ЦСКА - Саша Илич сподели мнението си след изразителната победа на своя тим с 4:1 над Берое. Сръбският специалист похвали играчите си за фантастичната им реакция, довела и до обрата в Стара Загора.

"Поздравявам Берое за играта и да похваля феновете по трибуните. След днешния мач феновете ни ще са наясно колко важни са за нас. Доволен съм, контролирахме целия мач. Имахме нещастието да получим такъв гол. Футболистите ми реагираха страхотно и заслужено спечелихме. Първото полувреме не беше толкова лошо. Липсваше ни самочувствие в завършващата фаза.

И друг път съм казвал, че имаме 26 футболисти, не са само титулярите. Тези, които влязоха от резервната скамейка се представиха много добре. Днешният мач е доказателство за това, че ЦСКА има характер да обърне мач. И преди да получим гола, имахме едно страхотно положение. Доминирахме и преди него.

Когато получиш такъв нелеп гол, играчите трябва да покажат необходимата енергия и те го направиха.. Доволен съм от характера, който показахме, трябва да го показваме и в другите мачове. Спечелихме един финал с Берое, другата седмица идва следващият. Отново искам да благодаря на феновете. Имат заслуга за характера, който показахме. С добри игри можем да ги върнем на "Армията".

Източник: Topsport.bg

Последни новини