Саша Симонович: Наблягам на тактическите занимания за контролата с ЦСКА 1948

Саша Симонович: Наблягам на тактическите занимания за контролата с ЦСКА 1948

Novsport

15-06-2020, 16:27

Една възстановителна и две тактически тренировки е планирал наставникът на мъжкия отбор на ОФК Беласица Саша Симонович за контролния мач срещу новака в Ефбет лига ЦСКА 1948. Предварително срещата беше обявена да се играе на стадион Искър в град Самоков, но тъй като пропадна лагер-сбора на "червените" и се премести на НСБ Бояна, двубоят ще се изиграе в сряда от 18 часа там. Информацията потвърди и досегашния старши треньор на ЦСКА 1948 Йордан Юруков, сега вече първи помощник на Красимир Балъков.

„Още от сега е ясно, че ще освободя наличните футболисти в почивка от 18 юни за 10 дни.  От 29 юни стартира лятната подготовка за новото футболно първенство на ЮЗ трета лига. Надявам се тогава уточнените  футболисти по постове със селекционера Георги Петров да бъдат на мое разположение и да заработим на пълни обороти. Планирам по време на лятната подготовка да изиграем пет контролни срещи, както следва:

На 11 юли в Симитли срещу местния Септември;

На 18 юли в Перник срещу местния Миньор;

На 25 юли в Кюстендил срещу едноименния тим ФК Кюстендил.

Все още не са уточнени противниците за останалите две контролни срещи . Търсим силни отбори , с които ще уточним допълнително датите, часовете и местата на игра”, сподели Саша Симонович.

Източник: Novsport

Последни новини