Саша Симонович: Предстои ни тежък мач срещу носителя на Купата на България

Саша Симонович: Предстои ни тежък мач срещу носителя на Купата на България

Novsport

28-02-2021, 23:33

Последната си тренировка преди гостуването на „Лаута“ на Локомотив (Пловдив) отборът на Беласица направи на помощния терен на НСБ „Цар Самуил”.

Заниманието пропуснаха оперираният Божидар Янков-Бомбата и контузеният Тони Костадинов-Лукчето.

Един от водещите футболисти обаче - Симеон Бояджиев - се включи в последните тренировки и има желание да играе, но това ще стане ясно на разбора преди мача.

„Няма да се заблуждаваме, че ще ни бъде леко, защото излизаме срещу двукратния носител на Купата на България“, коментира пред кореспондент на Novsport.com треньорът на петричкия тим Саша Симонович.

„Пловдивчани са сред водещите отбори в елита, а вратарят им Мартин Луков и футболист №1 за 2020 година на страната Димитър Илиев са част от водещите имена в българския футбол. Ненапразно те са и в националния отбор. Излизаме да се представим на ниво на „Лаута“, пределно мобилизирани“, посочи той.

„В групата за този мач ще бъдат включени младите и талантливи футболисти, все още в юношеска възраст - Здравко Корчев и Христо Якимов. Имената на 11-те, с които ще излезем в понеделник от 17:00 часа, ще обявя на разбора в деня на мача”, допълни Симонович.

Източник: Novsport

Последни новини