Саша Симонович: Стояхме равностойно

Саша Симонович: Стояхме равностойно

Novsport

01-03-2021, 19:38

 Треньорът на Беласица Саша Симонович даде мнението си за загубата с 1:2 при гостуването на Локомотив (Пловдив) в мач от осминафиналите за Купата на България. 

"Поздравления и за двата отбора. Показахме, че градим добър отбор и играхме добре. Не мога да кажа, че сме надиграли Локомотив, но стояхме равностойно. Имахме шансове още, за да вкараме, но за нас приоритетът е първенство. Искам да се възстановим бързо, защото събота имаме мач. Поздравявам отбора на Локо Пловдив и дано да вземат още една купа", започна Симонович.

"Ние опитахме да играем без страх. През зимата играхме само с отбори по-високо от нашето ниво. Миналата година, когато поехме отбора, играхме с отбори от елита. Ако искаме да изграждаме добър отбор, трябва да играем със силни отбори. Мисля, че направихме добър мач, тъй като сме две нива под Локо Пловдив и се представихме достойно. Силите не ни достигнаха, както и концентрация".

"Двама основни вътрешни халфа не успяха да вземат участе, където са титуляри. При всички положения нямахме голям избор, но се стараха всички. За пореден път демонстрираха, че имат качества и бъдеще. Да продължават да се стараят, да изпълняват задачите и мисля, че някой от тези момчета ще ги гледаме скоро на по високо ниво".

"За момента нямаме финансови проблеми. При нас главният спонсор е община Петрич. Нямаме голям бюджет, но всичко е коректно благодарение на кмета, така че засега нямаме проблеми, а дано няма и занапред. Ако успеем с игра и с добър футбол да спечелим промоцията, мисля, че няма да имаме грижи във Втора лига с парите. Сашо Тунчев се справя много добре, пожелавам му успехи, тъй като е перспективен треньор", завърши Саша Симонович.

Източник: Novsport

Последни новини