Светльо, Светльо, винаги е ясно...

Светльо, Светльо, винаги е ясно...

Topsport.bg

30-10-2022, 20:29

Така нареченият "хегемон" в българския футбол в последните повече от 10 години - Лудогорец, продължава да се радва на подкрепа от реферите и ВАР. Дъвчем една и съща дъвка, вече останахме без зъби, както се изрази преди време една популярна личност. Лаем покрай кервана, а той си върви и трупа точки за тима от Разград. Трябва да се помага дори и срещу Септември, и то при домакинство на обявените преди време за някаква национална кауза. 

Септември беше посечен, когато Тисера изравни резултата за 1:1. Аржентинецът прати топката в мрежата, но секунда преди това избута в гръб Илия Миланов. Всички го видяха. Съдията Георги Иванов и ВАР арбитрите Красен Георгиев и Христо Хаджийски обаче, просто не посмяха да отменят гола. А трябваше. Защото нарушението беше далеч по-сериозно от онова на Ботев (Пловдив) именно срещу Лудогорец в Разград. Тогава беше отменено, сега не. Защо ли? 

Така нареченият "хегемон" поведе с 2:1 след много спорна дузпа. Дълго време ситуацията беше преразглеждана, но все пак съдиите в "катафалката" на ВАР решиха, че такава има. Има ли изненадани? 

Какво да коментираме. Достатъчно каза треньорът на гостите Светослав Петров. 

"При първия гол на Лудогорец има нарушение срещу наш играч. Дузпата е спорна. В съблекалнята играчите казват, че съдията е казал, че дузпата е за нарушение на Шейтанов, а показва жълт картон на Асен Георгиев. Тези неща не помагат. От тези неща никой не печели, не искам да продължавам, за да не си навлека глоба. В един момент играчите си казват, че каквото и да опитваме да направим е ясно, че няма да се получат нещата. То е ясно какво щеше да се случи, защо трябваше по този начин", коментира той афектиран. 

Светльо, Светльо, винаги е ясно какво ще се случи. Всички свикнаха с това. И точно заради това, на никого, освен свързаните с Лудогорец и феновете на отбора им, не му пука от успехите им в Европа. И да излязат от групите на ЛЕ, дори финал да стигнат, никой не се вълнува. Хората виждат, усещат и презират... 

Източник: Topsport.bg

Последни новини