Светослав Петров: Защо трябваше всичко да се случи по този начин? Много съм афектиран...

Светослав Петров: Защо трябваше всичко да се случи по този начин? Много съм афектиран...

Topsport.bg

30-10-2022, 20:13

Старши треньорът на Септември Светослав Петров беше доста ядосан на съдийството след загубата на неговия тим с 1:3 от Лудогорец. Ето какво заяви Петров след двубоя в Разград.

"Със сигурност не ни достигнаха доста неща, но знам, че головете са много солени. Не съм очаквал, че ще бъда толкова афектиран. Мисля, че първото полувреме играхме много силно. Мисля, че първият гол е след нарушение, а дузпата за тях е много спорна. Ние сме много млад и в края на полувремето да ти изравнят и веднага след почивката да ти вкарат пак, е много трудно да вземеш нещо", каза Петров.

"Сигурен съм, че това не идва от Лудогорец, но много неща се натрупаха - спорни решения, грешки. Не искам да се оправдавам, ние си имаме нашите проблеми. Опитахме се да се противпоставим на Лудогорец".

"Когато играеш срещу Лудогорец и получиш такива два гола е нормално да ти падне мотивацията. Аз съм изключително доволен особено през първото полувреме и мисля, че имахме по-чистите положения. То беше ясно какво трябваше да се случи, но не знам защо по този начин", завърши Петров.

Източник: Topsport.bg