Сдружение "Червени сърца": ТЕ не заслужават нашата почтеност

Сдружение

Topsport.bg

28-02-2023, 17:03

От Сдружение "Червени сърца" изразиха недоволството си от решението на Дисциплинарната комисия към БФС да накаже треньора на ЦСКА Саша Илич да не води тима два мача. Те също така изразиха тяхната гледна точка за ситуацията преди така обсъждания гол на "червените" по време на мача от 21-вия кръг на efbet Лига срещу Септември (София).

Ето какво гласи съобщението на феновете на "армейците" в страницата им във Фейсбук:

За последните два дни всички дребни хиени се изредиха да словоблудстват срещу ЦСКА, а от ДК дори посегнаха на Саша Илич и го наказаха за ДВА мача. След като всичко това се случи, дори нас ни досрамя от искрената ни позиция преди два дни. Даже изтрихме поста. Ще ви кажем защо. Защото ТЕ не заслужават нашата почтеност. Странно е дори да го напишем. Във всеки спорт и спор, хората и спортистите трябва да пазят морала на истината.

Ето я истината за ситуацията от неделя.

Играча на Септември след сблъсък с наш защитник пада извън пределите на футболния терен. Играча от Септември, който е с топката дава знак на съдията и изкарва топката без причина за това. Съдията поглежда къде се намира падналия играч, вижда че е извън зоната на терена и дава ясен знак на футболиста на ЦСКА да изпълни тъча. Тук е разковничето. Играча на Септември без да има причина е извадил топката от игра. В този случай нашият състезател не е длъжен, дори от морална гледна точка да връща топката, именно защото причината за изваждане на топката от игра е била единствено и само загуба на игрово време и възможност за възстановяване на позициите им в защита. Това е.

Всякакви приказки за феърплей тук угасват на мига и само умишлено раздухания от "платените писачи и коментатори" прави тази трагикомична ситуация, решаваща.

За кого и в услуга на кого всички, много добре знаем.

Срещу ЦСКА ще продължи войната на платените медии, но ние ще сме на стадиона за да защитим свещените букви за нас на ЦСКА! Всички на Армията".

Източник: Topsport.bg

Последни новини