Сензациите в пресата: Десподов на линия за ЛАСК, в Арда не са решили за Мишо Александров

Сензациите в пресата: Десподов на линия за ЛАСК, в Арда не са решили за Мишо Александров

Novsport

24-10-2020, 07:40

 "Тема спорт": В Арда още не са решили за Мишо Александров 

Тест ще реши за включването на Михаил Александров в групата на Арда (Кърджали) за домакинството на ЦСКА. Мачът е в неделя от 17:45 часа. Бившият футболист на "армейците" не бе сред 18-те за визитата на Локомотив (Пловдив) във вторник, завършила 0:0. 

Както е известно, куп играчи на Арда бяха дали положитлени проби за коронавирус и бяха поставени под задължителна карантина до даването на отрицателен тест. Поради тази причина бе отложено домакинството на тима на Лудогорец, а после дойде паузата в шампионата. Бе отложен за 4 ноември и 1/16-финалът за Купата на България със Спартак (Варна). 

Продължава възстановяването на крайния защитник Стойчо Атанасов. Той обаче ще пропусне есенния дял. Очаква се десният бек да е на линия след Нова година.

"Тема спорт": Херо прави рокади в отбрана за Етър 

Треньорът на Берое Димитър Димитров ще направи промени в защитата за гостуването на Етър. Двубоят на стадион "Ивайло" е в понеделник от 19:30 часа. През седмицата заралии имаха визита на втородивизионния Пирин (Благоевград) в 1/16-финалите за Купата на България. Те я спечелиха драматично с 4:3, но се видяха доста пропуски в отбрана. Това ще принуди Херо да направи рокади. 

Очаква се в стартовата единайсеторка да се завърне Стив Фуртадо. Той е несменяем титуляр от началото на сезона в дясната зона. В центъра на защитата пък ще бъде гласувано доверие на Георги Ангелов вместо на Илиас Хасани. Ангелов получи почивка срещу "орлетата". 

Преди кръга Берое заема трето място в класирането, като изостава с 4 точки от временния лидер Локомотив (Пловдив).

"Мач Телеграф": Десподов е добре, ще е на линия за ЛАСК

Травмата на Кирил Десподов в бедрения мускул не е сериозна. Както е известно, той напусна с контузия мача с Антверп в края на първото полувреме. Той вече мина прегледи, според които се е разминал с по-тежка травма и ще е на линия за гостуването в Линц, което е на 29 октомври. 

При определени обстоятелства националът може да играе в неделя срещу Монтана, но е по-вероятно треньорът Павел Върба да не рискува с включването му.

Източник: Novsport

Последни новини