Сензациите в пресата: Жена оглави маректинга на ЦСКА

Сензациите в пресата: Жена оглави маректинга на ЦСКА

Novsport

16-04-2021, 08:04

Най-интересните заглавия в родния спортен печат днес, 16-ти април:

24 часа: Ива Уорън в Борисовата градина

Бившият изпълнителен директор на Пирин (Благоевград) Ива Уорън е новият маркетингов директор на ЦСКА. Нейната задача е в близките 2 месеца да преобрази този сектор в клуба, който през последните години е доста пренебрегван въпреки усилията на отдела, който постигна доста сериозни успехи. Уорън изненадващи бе отстранена от Пирин преди няколко месеца, когато отборът беше на второ място в класирането. Почти не бяха дадени обяснения за промяната, като на нейното място дойде бившият рефер Таско Тасков. 

Уорън от подготвителния период е постоянен зрител на мачовете на ЦСКА заедно със съпруга си, като двамата обикновено са в компанията на спортния директор Алън Пардю. Уорън е и шеф на комисията по женски футбол в БФС. В момента все още не е ясно какво ще се случи със собствеността на ЦСКА, след като Гриша Ганчев и Юлиан Инджов обявиха оттеглянето си преди няколко месеца. Към момента решението им е категорично, като няма данни да се е променило независимо от добрата игра на тима в последните мачове под ръководството на Любослав Пенев. 

Тема Спорт: Арда иска защитник на Берое

Левият краен бранител на Берое Крум Стоянов е силно желан от Арда, пише "kotasport". Договорът на Стоанов със заралии изтича след месец и половина и засега по-скоро няма да бъде подновен. Защитникът има финансови изисквания, които се разминават с предложената му оферта и поради тази причина двете страни най-вероятно ще се разделят. 29-годишният играч вече е получил оферта от отбора от Кърджали и няма да е изненада, ако премине там след края на този сезон. Интерерсното е, че Арда и Берое се срещат този кръг. 

Мач Телеграф: Двама в Левски са на пост, заради Рамазан

Левски се сблъска с нов проблем в подготовката си за заключителната част от редовния сезон и началото на плейофите в efbet Лигата. Този път не става за финансови затруднения или контузени играчи, тъй като това се превърна в ежедневие на „Герена“. Проблемът на „сините“ е със започналия на 13 април мюсюлмански празничен месец Рамазан.

През този период всички ревностни последователи на Аллах се пречистват, спазвайки строги пости. Те не ядат и пиян нищо през светлата част на денонощието, която става все по-дълга. В Левски строг пост ще спазват мароканецът Фейсал Рерас и ганаецът Насиру Мохамед. Въпреки интензивните тренировки и решаващите мачове през три дни, двамата няма да направят никакъв компромис и ще спазват стриктните правила на Рамазана. Това означава, че Рерас и Мохамед няма да са в пълноценна форма в предстоящите срещи с Лудогорец, Локомотив Пловдив и ЦСКА, както и в първите срещи от плейофния цикъл.

Нападателят Билал Бари, който също е мароканец, но е роден във Франция и не спазва стриктно каноните на исляма. Възстановеният от контузия Ребин Сулака, който е от иракско-кюрдски произход, също няма да създаде проблем в това отношение. Той е католически християнин.

Източник: Novsport

Последни новини