Сензациите в пресата за днешния ден: Гърци искат една от звездите на Локо (Пловдив)

Сензациите в пресата за днешния ден: Гърци искат една от звездите на Локо (Пловдив)

Novsport

14-12-2020, 08:54

Сензациите в родната преса за днешния ден: 

"Тема Спорт": В САЩ: Чикаго уцели в десетката със Станислав Иванов

Нападателят на Левски Станислав Иванов направи силен мач срещу Царско село (2:2) и вкара първия си гол за сезона. От Нова година младежкият национал става собственост на американския Чикаго Файър.

"Левскар дори и след смъртта", написа вчера Иванов в една от социалните мрежи и пусна своя снимка от съботния двубой.

В САЩ също оцениха представянето му. А в голям материал сайтът mlsmultiplex.com отбелязва, че Чикаго е направил удар с привличането му. "Станислав е оръжието в нападение, от което Файър имаше нужда. Трансферът на младежкия национал на България е право в десетката. За страната си той направи силни мачове, като особено впечатляващ бе този срещу Полша, в който вкара два гола.

Като цяло Станислав е вълнуваща перспектива за Чикаго. Той ще е играчът, който ще трябва да се гледа, стига само бързо да се нагоди към МЛС. Изглежда като футболист, който ще има влияние върху офанзивната мощ. Той завършва силно 2020 година. Следете под око последния трансфер на Файър през 2021-а", пишат в Америка за Иванов.

"Мач Телеграф": Гърци искат една от звездите на Локо (Пловдив)

Втородивизионният гръцки клуб Ксанти е направил оферта към един от твърдите титуляри в Локомотив Пд - Милош Петрович. Сърбинът подписа нов тригодишен договор с двукратния носител на Купата на България през миналото лято, но собственикът Христо Крушарски му е обещал, че няма да го спира при положение, че получи по-изгодно предложение от гледна точка на личните условия.

От Ксанти предлагат по-висока заплата на сърцатия защитник, който може да играе и като опорен халф. Много е вероятно през януари той да замине за Гърция, както по-рано през сезона направи и левият халф-бек Йосип Томашевич. Хърватинът вече играе с успех в елитния Атромитос, след като имаше сериозен принос към успехите на Локомотив Пд в последните два сезона.

Треньорският щаб на "черно-белите" не иска да се разделя с Петрович, още повече, че вероятно през зимата ще напусне и Диниш Алмейда. Спортният директор Георги Иванов и самият Крушарски също ще се опитат да убедят сърбина да остане с мотива, че през лятото интересът към него ще бъде още по-голям

Източник: Novsport

Последни новини