Сензациите в пресата: Левски изпусна милион заради Стаси, грип повали Енрике

Сензациите в пресата: Левски изпусна милион заради Стаси, грип повали Енрике

Novsport

06-10-2020, 07:50

 "Тема спорт": Грип повали Енрике

Грип повали крилото на ЦСКА-София Енрике Рафаел. Това е причината бразилецът да не попадне в групата за гостуването на Етър в неделя вечерта. В събота той е почувствал симптоми на заболяването и веднага е бил изолиран.

Направен му е тест за COVID-19, който обаче се е оказал отрицателен. Енрике ще отсъства няколко дни, за да се възстанови. Очакванията са да е готов за домакинството на Берое след паузата.

"Мач телеграф": Ботев Пд продава талант в Нидерландия 

Талантът на Ботев (Пловдив) Станислав Шопов ще продължи кариерата си в елитен тим от Нидерландия. "Канарите" ще получат 150 000 евро от сделката.

"Жълто-черните" могат да получат още поне 100 000 евро под формата на бонуси, ако Слави изпълни определени условия в клуба от Ередевизие.

"Мач Телеграф": Левски изпусна милион заради Стаси Иванов

Левски изпусна 1 млн. лева в последния ден от трансферния прозорец. Толкова щяха да влязат в касата на клуба от сделка с Ерцгербирге (Ауе) за Станислав Иванов, пише "Мач Телеграф". 

Ръководството до последно правеше опити да убеди крилото да приеме предложението на германския клуб, но Стаси категорично отказа. 

Германците са подобрили офертата си към футболиста и дори са му подсигурили собствен автомобил и жилище. Иванов обаче е продължил да витае в облаците с измислени оферти от Турция. 

На "Герена" подозират подозират, че Стаси има доста съветници, които държат той да остане в Левски, за да може след Нова година сам да се пазари за бъдещето си. Договорът на крилото с Левски е до края на сезона. Офанзивният футболист едва ли ще приеме предложение за нов контракт. 

Сигурно е, че Иванов ще бъде забит на пейката, където ще стои докато отношенията му със "сините" приключат. В последно време формата му е трагична, а и на "Герена" няма да търпят футболист, който върти номера на клуба.

Източник: Novsport

Последни новини