Сензациите в пресата: Левски се прицели в Загорчич

Сензациите в пресата: Левски се прицели в Загорчич

Novsport

04-09-2020, 09:42

Най-интересното от днешния спортен печат на 4-ти септември, 2020г.

Меридиан Мач: Левски се прицели в Загорчич

Собственикът на Левски - Наско Сираков, опитва да се възползва от идеална възможност да намери заместник на Георги Тодоров. За целта от "Герена" са започнали да опипват обстановката около Златомир Загорчич, пише "Меридиан Мач".

Сърбинът с български паспорт се раздели във вторник със Славия, макар че се смяташе, че ще векува там. На Заги обаче му писна от текучеството на футболисти без да им се вземат качествени заместници.

В момента той изглежда идеален вариант за Левски, тъй като Загорчич едва ли ще има сериозни финансови изисквания към "сините". Освен това е свикнал да се справя със скромни средства за селекция, както и да налага млади футболисти, каквито са намеренията на новото ръководство на "Герена".

Самият Георги Тодоров неведнъж заяви, че вече е на години и няма намерение да води Левски още дълго време.

Тема Спорт: Жеферсон готов за игра след паузата 

Крайният защитник на ЦСКА - Жеферсон, ще се завърне в редиците след паузата за националните отбори. Бразилецът се контузи в третия кръг при гостуването на Ботев Враца и бе заменен принудително от Занев в края ан първото полувреме.

Оказа се, че става въпрос за разтежение, което извади левия бек от групата за мачовете със Сайрънс и Славия.

Тази седмица Жеферсон и младокът Митко Митков, който се подложи на лека операция на коляното, се подготвяха заедно с кондиционния треньор Кирил Динчев във фитнеса. През следващата обаче бразилецът ще се включи наравно с колегите си в заниманията. 

Тема Спорт: БАТЕ Борисов се готви за ЦСКА без шестима

БАТЕ Борисов води подготовка за предстоящия мач с ЦСКА в Лига Европа при отсъствието на цели шестима играчи. 

Извън отбора са петимата национали на Беларус - Станислав Драгун, Павел Нехайчик, Игор Стасевич, Евгени Яблонски и Максим Скавиш. Всички те имат тежко пътуване до Казахстан в Лигата на нациите. 

Извън състава е и Вилум Вилумсон, който е младежки национал на Исландия. Преди гостуването си на ЦСКА, БАТЕ има и един мач в първенството - домакинство срещу Смолевичи, който е последен в класирането. 

Източник: Novsport

Последни новини