Сензациите в пресата: Локо (Пловдив) спасява бюджета с нов спонсор

Сензациите в пресата: Локо (Пловдив) спасява бюджета с нов спонсор

Novsport

10-02-2021, 09:25

Всичко най-интересно от спортния печат днес, 10-ти февруари:

Тема Спорт: Локомотив (Пловдив) връзва бюджета с нов спонсор

Локомотив Пловдив е напът да разреши част от финансовите си проблеми. Ръководството на черно-белите успя да постигне разбирателство за сключването на контракт с генерален спонсор броени дни преди старта на пролетния дял на шампионата.

Партньорството между двете страни ще бъде официализирано днес на пресконференция. На нея ще присъства лично собственикът на клуба Христо Крушарски, ще бъде и треньорът Александър Тунчев. 

Тема Спорт: На "Герена" чакат Михайлович днес

В Левски се надяват още днес да успеят да финализират още един входящ трансфер. На "Герена" е чакан 29-годишният десен бек Драган Михайлович. Той трябва да премине медицинските прегледи и ако всичко е наред, да подпише договор. Швейцарецът, който е роден в Босна и Херцеговина, е свободен агент, след като прекрати договора си с кипърския гранд АПОЕЛ (Никозия).

От "Герена" вече признаха, че водят преговори с бранителя. През есента несменяем титуляр на десния бек на защитата бе младежкият национал Ивайло Найденов, който по принцип е халф, но от 2 години "сините" го ползват като краен бранител.

До момента Левски се подсили с четирима играчи - хърватския вратар Звонимир Микулич, испанския защитник Начо Монсалве, иранския бранител Ребин Сулака и мароканския ляв бек Файсал Рерас. Последният засега отпада от сметките на треньора Славиша Стоянович за старта на пролетния полусезон. "Сините" приемат в неделя, 14 февруари, Монтана, като двубоят е от 17:00 часа на "Герена".

Източник: Novsport

Последни новини