Сензациите в пресата: Любо Пенев въвежда глоби в ЦСКА

Сензациите в пресата: Любо Пенев въвежда глоби в ЦСКА

Novsport

03-04-2021, 08:03

 Най-интересното от родния спортен печат днес:

Тема Спорт: Любо Пенев въвежда глоби в ЦСКА

Старши-тренорът на ЦСКА Любослав Пенев няма да изневери на познатия от предишните му престои в Борисовата градина стил и ще продължи да налага глоби на футболистите. Наказанията не са описани в специален правилник, а решенията за тях и размера им взима еднолично наставникът. В миналото Любо е наказвал играчите си по най-интересни и любопитни поводи, а именно, че някой е решил да почери за рожден ден без позволението на треньора. Други причини могат да бъдат, че състезател е ял пица или е решил да остане да тренира индивидуално. Всичко това е възможно, но само с изричното знание и позволение на Пенев. В противен случай играчите са поставени под угрозата да чуят монотонното и спокойно "50 лева глоба", "Сто лева глоба".

Тема Спорт: Притенснения за още заразени на Герена

Проблемите с COVID-19 за Левски може да станат все по-сериозни. След като вече стана ясно, че наставникът Славиша Стоянович е заразен и дори влезе в болница, а от играчите Симеон Спавчев и Мартин Петков също са с положителни резултати, се разбра, че има още случаи на зараза на "Герена". Ганайското крило Насиру Мохамед и докторът на клуба Стамен Илиев също са били заразени. Това обаче се е случило в началото на прекъсването на първенството. 

Сините са притеснени, че коронавирус има и друг флангови нападател - Здравко Димитров. Той обаче не е дал положителен резултат на PCR тест. Все още не е ясно дали Живко Миланов ще може да го използва за гостуването на Черно море на 11 април. 

Мач Телеграф: Октавио си тръгва от Берое след края на сезона

Бразилският плеймейкър Октавио Мантека почти сигурно ще напусне Берое след края на сезона. Договорът на латиноамериканеца с клуба изтича и по всичко личи, че той няма да бъде подновен. Бразилецът се представя на приливи и отливи през сезона. Той имаше силни мачове, но е преследван постоянно от контузии и прекрава повече време извън терена. Октавио започна като титуляр при последната победа над ЦСКА, но бе сред най-слабите на терена и логично бе заменен на Ибрахима Конте, който веднага вдигна нивото на отбора от Стара Загора.

Източник: Novsport

Последни новини