Сензациите в пресата: Марио Кирев се върна в Славия

Сензациите в пресата: Марио Кирев се върна в Славия

Novsport

17-10-2020, 08:42

Сензациите в пресата днес, събота, 17 октомври 2020 година:

"Тема Спорт": Марио Кирев се върна при "белите"

Вратарят Марио Кирев се завърна в Славия. 31-годишният страж засега само поддържа форма с "белите". В момента Кирев е без отбор, след като за последно пази в Кипър. Както е известно, през 2009 година Славия го продаде на Ювентус, но той не успя да пробие в гранда от Торино, където тренираше заедно с легендата Джанлуиджи Буфон. Последваха куп преотстъпвания, както и завръщане в "Овча купел".

Преди дни "белите" трансферираха Антонис Стериакис в Блекбърн. За момента няма индикации, че Кирев ще подпише договор. Завърналият се в Славия треньор Александър Тарханов може да избира под рамката между Георги Петков и Светослав Вуцов.

"Тема Спорт": Черно море договори белгийски защитник

Черно море е договорил привличането на централен защитник. Моряците са се разбрали за условията с белгийския бранител Мануел Ангули, съобщава местното издание "ЛАвенир".

26годишният Ангули, който има и италиански паспорт, е свободен агент от лятото след пет сезона във Виртон със 108 мача и З гола. Той не е играл от няколко месеца, но спортно-техническият щаб на варненци е видял перспектива в него, се казва в материала. Според информацията защитникът ще подпише с Черно море за две години.

В момента в центъра на ариегарда Илиан Илиев разполага само със Стефан Станчев, Даниел Димов, Мирослав Енчев и Емил Янчев.

"Моряците" продължават с подготовката си за домакинството на Монтана. Мачът е в неделя на "Тича" от 17:45 часа. В последния Кръг преди паузата за за националните отбори Черно море падна с 0:1 при визитата си на Царско село. Тимът обаче спечели последното си домакинство - 2:0 срещу Арда на 27 септември.

Източник: Novsport

Последни новини