Сензациите в пресата: Мениджъри пълнят ложата на „Армията“

Сензациите в пресата: Мениджъри пълнят ложата на „Армията“

Novsport

16-08-2020, 09:32

Сензациите в родната преса на 16 август, неделя, 2020 година:

Тема Спорт: Мениджъри пълнят ложата на „Армията“

Доста чуждестранни мениджъри ще изгледат двубоя между ЦСКА и Ботев Пд на "Армията". В съставите и на двата тима има доста апетитни хапки. От Англия от доста време има интерес към централния бранител на армейците Валентин Антов. Той е в полезрението и на немски и нидерландски клубове. Защитникът, който може да играе и като дефанзивен халф, е следен още от зимата. Същото важи и за Али Coy. Всеки, който ги иска, ще трябва да се бръкне доста сериозно в джоба, за да удовлетвори исканата от ЦСКА трансферна сума.

В Ботев сериозно израстване показва Станислав Работов. Звездата Тодор Неделев постоянно е спряган за трансфер в чужбина, но до момента не е дошло предложение, което да го удовлетворява. През лятото той отхвърли оферта от турския Трабзонспор.

Тема Спорт: Белия ще пробва французин

Френският полузащитник Муса Aдад е пристигнал в Арда, пише kotasport.com. От понеделник той ще започне проби при кърджалийци. Заради него треньорът Николай Киров-Белия ще организира контрола през следващата седмица.

Адад е на 22 години и е от алжирски произход. Има 5 срещи за юношеския национален отбор на фран-ция до 18 години. Той е продукт на школата на Нанси, в последната година е бил част от втория отбор на Сошо.

Деян Лозев пък разкри защо се е завърнал в Арда. През лятото той прекрати договора си с Левски по взаимно съгласие. Престоят му на "Герена" бе само половин година. "Престоят ми в Левски със сигурност не беше един от най-добрите, защото беше белязан с доста контузии. Благодаря на цялото ръководство на Левски, че ми влезе в положението, и им пожелавам успех. Моето лично желание да се завърна в Арда. Няма значение дали съм имал други предложения, важното е, че направих това, което аз исках. Имаме силен отбор и ще се представим добре през сезона", заяви Лозев пред сайта на клуба.

Тема Спорт: Бивш бек на Лудогорец отива във Висшата лига

Жуниор Кайсара, който е бивш футболист на Лудогорец, е пред трансфер във Висшата лига на Англия. Медиите на Острова ("Сън") информират, че играчът на Истанбул Башакшехир е сериозно следен от Уест Хем и Уест Бромич. Ситуацията следи и руският шампион Зенит Санкт Петербург, но бразилецът предпочита да отиде в Премиършип. Той игра у нас в периода 2012-2015 година. Оценяван е на около 3 милиона паунда, а евентуален негов трансфер на Острова щял да бъде улеснен от факта, че разполага и с български паспорт.

Чуковете повече няма да разчитат на Пабло Сабалета, което означава, че мениджърът Дейвид Мойс ще разполага на десния бек единствено с Райън Фредерикс. На свой ред новакът в елита на Англия, който е воден от Славен Билич, също стяга селекция и се интересува от 31-годишния бранител. Той наскоро стана шампион на Турция с отбора на Истанбул Б, но отпадна в Лига Европа за сметка на ФК Копенхаген. "Жуниор не е висок, но е бърз и впечатляващ с топката, включвайки се напред", хвалят го медиите в Англия. След като игра в Лудогорец, Кайсара имаше престой и в Бундеслигата с Шалке 04.

Източник: Novsport

Последни новини