Сензациите в пресата: Николай Кръстев е на часове от завръщане на "Герена"

Сензациите в пресата: Николай Кръстев е на часове от завръщане на

Novsport

07-08-2020, 08:36

Сензациите в родната преса на 7 август, петък, 2020 година:

Тема Спорт: Трима от Монтана висят за Арда

Сериозни проблеми се струпаха върху главата на треньора на Монтана Никола Спасов три дни преди старта на новия сезон. Трима футболисти пострадаха в контролата срещу Левски Лом (2:2) и могат да пропуснат предстоящата среща с Арда Кърджали, която е утре от 17:45 часа.

Най-сериозна е контузията на крилото Тони Тасев, който усука дясното си коляно в самия край на първото полувреме. Веднага след почивката пък централният нападател Росен Кръстев изкълчи глезен и напусна терена накуцвайки. Притеснително е и състоянието на плеймейкъра на отбора Николай Цветков-Демона, който страда от разтежение. Цветков и Тасев са основни футболисти в схемата на Спасов. С гола си срещу ЦСКА Росен Кръстев също даде заявка, че на него ще може да се разчита. От клуба казаха, че и тримата до последно ще бъдат под въпрос за мача с Арда.

Билетите за мача на стадион "Огоста" ще са по 5 лева. На съоръжението ще могат да влязат общо 2200 души.

Тема Спорт: Николай Кръстев е на часове от завръщане

Левски намери заместник на напусналия вратар Георги Георгиев. Последният бе привлечен тази пролет, но разтрогна договора си със сините преди дни. Така на "Герена" останаха само с Николай Михайлов и юношата Иван Андонов (16 г.). От Левски се спряха на бившия си вратар Николай Кръстев, който е приел да се завърне на "Герена".

Стражът вече е уведомил треньорския щаб на Витоша Бистрица за решението си. А двата клуба са постигнали споразумение за преминаването на футболиста при сините.

Преди една година Ники Кръстев напусна Левски, за да си пробва късмета в Англия. Той премина проби в няколко отбора на Острова, но в крайна

сметка се завърна в България. Витоша Бистрица в лицето на Асен Букарев и треньора на вратарите Валентин Захариев му подадоха ръка, а Кръстев записа 6 мача в Първа лига.

23-годишният Кръстев е юноша на сините. Той дебютира на 28 февруари 2017-а при 2:2 срещу Дунав. За Левски има 20 двубоя.

Тема Спорт: Новите екипи в продажба от понеделник

Новите екипи на Левски са пристигнали в клуба. Те са марка Joma, като договорът с доставчика бе сключен от новия собственик Наско Сираков. В момента екипировката се брандира, като феновете ще могат да си я закупят още за старта на първенството. Сините започват шампионата в понеделник, 10 август. Тогава те приемат Берое. Двубоят със заралии е от 20:00 часа на "Георги Аспарухов" и ще бъде предаван пряко по Диема спорт, фланелките ще бъдат налични в магазина в сектор А преди началото на срещата. От ръководството на клуба разкриха, че на тях ще има изненада, но не уточниха каква. Все още не е обявено и каква ще бъде цената им.

През миналия сезон Левски играеше с Nike. Тази марка трябваше да бъде заменена от Macron, като клубът дори бе сключил контракт. В крайна сметка обаче до влизането му в сила не се стигна, а сините са заплашени от това да платят неустойка.

Скоро се очаква клубът да пусне в продажба и членски карти.

Източник: Novsport

Последни новини