Сензациите в пресата: Сериозен интерес от белгийски тим към Малинов

Сензациите в пресата: Сериозен интерес от белгийски тим към Малинов

Novsport

28-06-2020, 08:29

Сензациите в родната преса на 28 юни, неделя, 2020 година:

Тема Спорт: Пирин следи ситуацията със Станислав Костов

Пирин Благоевград следи внимателно ситуацията около Станислав Костов. Именно от орлетата той премина на "Герена" в началото на 2018 година. Благоевградчанинът има 2 престоя в родния си тим. През сезон 2010/11 вкарва два гола в 12 мача, което му стига за трансфер в ЦСКА. След мачове за армейците, Ботев Пловдив и Берое, той отново се завръща в Пирин през 2016/17. До трансфера си в Левски участва в 51 шампионатни двубоя за орлетата, в които вкарва 16 попадения.

Благоевградчани вече си върнаха доста бивши играчи - Николай Бодуров, Александър Дюлгеров, Стилиян Николов, Антон Карачанаков и Преслав Йорданов.

Костов има договор с Левски и за следващите 2 кампании.

Меридиан мач: Андерлехт и Звезда си скубят косите заради Минчев

Трансферът на Мартин Минчев в Спарта бе сериозен удар за два от кандидатите за подписа му. В Белгия обявиха, че това е крах за Андерлехт, който от близо 2 години, се облизва за таланта. Грандът от Брюксел обаче така и не е отправип оферта, която да се хареса на Черно море. „Явно само с гледане не става. Трябва да си и настоятелен", отчитат медиите в Белгия и Холандия. В Сърбия пък също смятат, че е можело Минчев са бие доста по-малко път, за да смени отбора си, но от Цървена звезда са загубили наддаването с чехите. „Едва ли някой от любителите на футбола в страната би се заинтересувал от този трансфер, но не може да не отбележим, че той става за сметка на Цървена звезда.

Меридиан мач: Малинов е много желан в Белгия

От Белгия потвърдиха, че Кристиян Малинов е попаднал в трансферните планове на Мехелен. 26-годишният национал предизвика интереса на клуба от Белгия със стабилните си изяви през настоящия сезон.

Към Малинов има интерес и от Германия, но той не е конкретен, докато Мехелен вече са започнали преговори с „червените“.

Очаква се белгийците да не предложат много пари, но за сметка на това да има процент при бъдещ трансфер на Малинов. По този начин ЦСКА ще спечели само при следваща продажба на националния халф.

Източник: Novsport

Последни новини