Сензациите в пресата: Славия продава Карабельов след Лига Европа

Сензациите в пресата: Славия продава Карабельов след Лига Европа

Novsport

27-08-2020, 10:42

Сензациите в пресата днес, четвъртък, 27 август 2020 година:

„Тема спорт“: Славия продава Карабельов след Лига Европа

Славия почти сигурно ще се раздели с халфа Янис Карабельов след края на участието в Лига Европа. Полузащитникът бе считан за сигурно ново попълнение на Урал, но промяна в клубната политика на руския елитен тим доведе до стопиране на трансфера. За Карабельов обаче в офисите на "Овча купел" стои оферта и от Азербайджан. Засега белите не бързат да я приемат, като ще изчакат да видят колко далеч може да стигне отборът в Лига Европа. Самият Карабельов заяви, че вече е дошло време за предизвикателство в чужбина. Капитанът на столичани сподели, че всичко е в ръцете на президента Венци Стефанов.

„Меридиан мач“: ЦСКА картотекира двама юноши, забрави Чорбаджийски

ЦСКА картотекира всичките си налични състезатели за мачовете от Лига Европа. Прави впечатление, че в състава на „червените“ са намерили място и двама от юношите на клуба. Единият е Асен Дончев. Той може да играе като десен бек, а е известно, че на тази позиция Иван Турицов на практика няма алтернатива. Дончев може дори да попадне в групата днес, тъй като Турицов е наказан. Другият е Мартин Смоленски. В същото време обаче ЦСКА забрави за защитника си Божидар Чорбаджийски, който не влиза в плановете на Стамен Белчев. Той продължава да тренира с тима, но си търси нов отбор.

"Тема Спорт": Енрике помагал с разузнаването

Бразилското крило Енрике Рафаел е помагал на треньорския щаб с разузнаването на Сиренс, разбра "Тема Спорт". В състава на малтийците има цели шестима негови сънародници. С двама от тях Енрике се познавал лично от времето, когато е играл по бразилските терени. Той се е опитал да разбере от тях нещо повече за стила на игра на отбора и е предал всичко на треньорския щаб на армейците. В ЦСКА основно са добивали актуална информация за съперника от контролата му с местния Хибърниънс, която бе спечелена с 2:0 преди седмица. Вчера пък Енрике участва в клип на един от основните спонсори на ЦСКА. В него той отбелязва гол и споделя след това, че ще има бонус за всяко попадение на армейците в малтийската врата.

Източник: Novsport

Последни новини