Сензациите в пресата: ЦСКА умува върху оферти за Али Соу

Сензациите в пресата: ЦСКА умува върху оферти за Али Соу

Novsport

29-09-2020, 08:09

Сензациите в родната преса на 29 септември, вторник, 2020 година:

Тема Спорт: ЦСКА умува върху оферти за Али Соу

ЦСКА умува върху продажбата на Али Coy. На "Армията" е постъпила оферта за 2 милиона евро за правата на нападателя. Предложението идва от елитния френски Дижон, който дo часове се очаква да трансферира вратаря си Алфред Гомис на Рен за над 10 милиона евро. Освен от Дижон червените имат и други оферти за гамбиеца. Испанският Алмерия и клуб, който не е от Европа, също искат да го имат в редиците си.

Според Foot Mercato представители на Дижон са присъствали на "Армията" за мача с Лудогорец (2:2). Те са провели среща с ръководството на ЦСКА. Френската делегация е разговаряла и с хора от мениджърската агенция, която представлява Coy.

Червените са поискали 5 милиона евро за правата му. Много е вероятно след мача с Базел да се стигне до трансфер.

Целият отбор, треньорският щаб и служителите в клуба се подложиха вчера сутринта на задължителните PCR тестове преди гостуването в Швейцария.

Тема Спорт: Лудогорец продава Ренан

Лудогорец почти сигурно ще продаде вратаря Ренан дос Сантос в чужбина. Това ще се случи, ако разградчани отпаднат от Динамо Брест и не влязат в групите на Лига Европа. Бразилският страж дори не бе картотекиран за двубоя с беларусите, което е индикация за предстоящите действия. Както е известно, двамата български вратари Владо Стоянов и Пламен Илиев вече са на линия, след като лекуваха контузии.

Стоянов пази срещу ЦСКА на "Армията", а Илиев в последния двубой с Берое.

При отпадане от Динамо Брест за Лудогорец ще остане да се бори само за първенството и Купата на България и трима вратари ще натежат на бюджета. Ако орлите се провалят в Беларус, почти сигурно ще се търсят отбори и на други от чужденците. Тимът направи солидна селекция до момента с куп високоплатени иностранци.

Мач Телеграф: Жалба заковала биячите от събота

Жалба до полицията в Пловдив е била в основната на присъдите, които получиха задържаните фенове на Левски. 40 души се сдобиха с различни санкции от Районния съд под тепетата.

Както е известно, по време на срещата в Коматево бяха задържани общо 42-а. 26 ще дават 60 дни обществено полезен труд и няма да имат право да посещават спортни събития у нас и чужбина в срок от 2 години. Петима ще се трудят 80 часа, осем -по 100 часа, а един ще изкупува вината си със 120 часа работа в полза на обществото. 7 ултраси се отърваха само с наказание да не стъпват на мачове в срок от 30 месеца, а друга седморка - за 26.

Според източници от съда една от двете групировки, които участваха в мелето, е депозирала още в миналия вторник жалба до полицията, че към нейните членове са отправени смъртни заплахи. Именно това е било взето впредвид от магистратите при част от присъдите.

Източник: Novsport

Последни новини