Сензациите в родната преса: Селекционерът на младежите може да не получи обещаните петима от мъжете

Сензациите в родната преса: Селекционерът на младежите може да не получи обещаните петима от мъжете

Novsport

09-11-2020, 07:53

Сензациите в родната преса за днешния ден: 

"Тема Спорт": Селекционерът на младежите може да не получи обещаните петима от мъжете

От лагера на тима ни до 21 г. се надяват селекционерът на мъжете Георги Дерменджиев да спази уговорката и да пусне петимата от своя списък след контролата с Гибралтар, за да могат те да бъдат използвани в мача с Естония.

Това са Валентин Антов (ЦСКА), Виктор Попов (Черно море), Доминик Янков (Лудогорец), Светослав Ковачев (Арда) и Здравко Димитров (Левски). Вчера обаче Дерменджиев попари Александър Димитров, като заяви, че той може да не получи всички петима.

Селекционерът на мъжете обаче отрече да има конфликт с по-младия си колега.

"Това трябва да се извоюва на терена. Тези петима младежи съм ги извикал за първия отбор. Ще видим кои ще вземат участие в първия мач и оттам нататък ще се решава кои ще бъдат върнати. Много хора се опитват да създадат интрига, но има йерархия. Имам добра комуникация със Сашо (б.р. - Александър Димитров), той е един перспективен треньор, но в крайна сметка се гледа първият отбор. Той го знае това нещо и не му е добре, но между него и мен няма скандал", категоричен бе Дерменджиев.

Интересното е, че именно Александър Димитров е гласен за заместник на сегашния селекционер на първия тим.

"Мач Телеграф": Пеняранда е в топ 10 на най-скъпите в Уотфорд

Дошлият под наем в ЦСКА от Уотфорд Адалберто Пеняранда е сред десетте най-скъпи трансфера на английския клуб в цялата му история, твърди изданието „Хертс Лайв".

„Стършелите“ са платили точно 9,54 милиона паунда за правата на венецуелския нападател на Удинезе, което го нарежда на 8-о място сред всички покупки на клуба.

Южноамериканецът премина в Уотфорд в началото на 2016 година, но англичаните оценяват трансфера му като „бедствие“. ЦСКА е петият клуб, където Пеняранда последователно играе под наем, а за „стършелите“ има само 4 мача, и то за различните купи.

В класацията са още настоящите футболисти на Евертън Абдулай Дукуре и Ричарлисон, а най-скъп е Исмаила Cap, за когото Уотфорд плаща 27 милиона паунда на Рен.

В момента Пеняранда е оценяван на 1 милион евро, което означава, че цената му е паднала 10 пъти.

Източник: Novsport

Последни новини