Септември - Левски, 0:0, (Развой на срещата по минути)

Септември - Левски, 0:0, (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

16-10-2022, 21:49

Левски гостува на Септември (София) в двубой от 14-ия кръг на efbet Лига. Срещата ще се проведе днес от 20:30 часа на националния стадион "Васил Левски".

Септември изглежда обречен в днешния двубой, но със сигурност младия състав ще покаже характер и желание да се докаже. Новаците не са печелили от 21 август насам, като в този период те се поздравиха с по точка от варненските Спартак и Черно море, като отстъпиха в останалите четири мача. Последната загуба за тима бе именно от Славия с 0:1.

За Септември дебют като треньор ще направи Светослав Петров, който замени на поста Славко Матич в края на миналата седмица.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Левски е сериозен фаворит за победата в този двубой. "Сините" влизат в мача след поражение с 1:2 от Славия в средата на седмицата. Преди това отборът на Мъри Стоилов надигра Ботев (Пловдив) и Берое с 1:0 в мачове със спорни съдийски решения, които донесоха победите на "сините".

Жереми Петрис ще бъде под въпрос до последно за днешния сблъсък, след като беше заменен принудително при успеха срещу Ботев миналата седмица и пропусна гостуването на "белите".

Източник: Topsport.bg

Последни новини