Септември - Лудогорец, (СЪСТАВИ)

Септември - Лудогорец, (СЪСТАВИ)

Topsport.bg

08-07-2022, 19:45

Шампионът Лудогорец започва защитата на титлата си с гостуване на новака Септември (София). Мачът е тази вечер на стадион "Васил Левски" от 21:00 часа. Разградчани са амбицирани да направят добър старт към защитата на поредната си титла, а домакините ще опитат да се представят добре при завръщането си в елита.

"Орлите" вече изиграха първия си официален мач за сезона, като победиха с 2:0 черногорския Сутиеска в първи мач от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. След по-малко от седмица е и реваншът в Черна гора, като не е изключено наставникът Анте Шимунджа да има едно наум и да направи ротации в сравнение с мача преди няколко дни. Към момента в Лудогорец няма нови попълнения, а в същото време в отбора вече не са Вандерсон и Жордан Икоко.

Септември пък се раздели с основния си нападател - Марио Илиевски. Македонецът премина в унгарския вицешампион Кишварда. Нови попълнения пък са Илиян Миланов от Ботев (Враца), Мирза Делимеджац от Нови Пазар и Димитър Костадинов от Септември. Завръща се и Реди Каса, който бе под наем в Царско село.

Източник: Topsport.bg

Последни новини