Септември - Хебър 0-0

Септември - Хебър 0-0

Topsport.bg

04-11-2022, 16:00

Отборите на Септември и Хебър откриват 17-ия кръг от програмата на efbet Лига. Двата тима ще премерят сили на националния стадион от 17:00 часа. Положението на новаците не е особено оптимистично, като трите точки са необходими за оставането им в елита и след края на сезон 2022/23.

Двата отбора се намират в сходна ситуация - записали са по 3 победи от началото на сезона. Преди по-малко от седмица пазарджиклии отстъпиха на Ботев (Пловдив) с 1:2, а столичани загубиха гостуването си на шампиона Лудогорец (1:3).

Септемврийци подобриха представянето си в последно време след идването на новия треньор Светослав Петров, с когото тимът взе точка от Левски и разгроми Пирин в Благоевград.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В СРЕЩАТА!

Откакто Владимир Манчев застана начело на Хебър пък "зелените" се наложиха над Локомотив (София) и направиха равен с Берое в столицата.

Първият двубой през сезона между днешните съперници, който също беше на националния стадион, завърши с победа с 3:1 за водения тогава от Славко Матич Септември.

Главен съдия на срещата е Кристиян Колев, с помощници Георги Минев и Мартин Мачев. За ВАР ще отговарят Станимир Тренчев и Светослав Енчев. Делегат на БФС е Деница Крумова, а работата на реферите ще следи Йордан Сталев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини