Септември (София) - Локомотив (Пловдив): 0:0

Септември (София) - Локомотив (Пловдив): 0:0

Topsport.bg

12-09-2022, 19:02

Отборите на Септември и Локомотив (София) се изправят един срещу друг в късния понеделнишки двубой от програмата на efbet Лига.

"Смърфовете" влизат в срещата в добро настроение, след като преди седмица спечелиха пловдивското дерби с Ботев (1:0). Днес тимът на Александър Томаш ще опита да продължи с добрите игри и да прибави нови 3 точки към своя актив.

Задачата пред Локо (Пд) обаче няма да бъде никак лесна срещу младия отбор на Септември, който в последния кръг завърши наравно с Черно море.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Преди няколко дни столичани се разделиха със Симеон Александров, който премина в ЦСКА - София. На негово място обаче бяха привлечени юношата на Левски Мартин Петков и нападателят Радослав Живков, който идва под наем от "Армията".

"Черно-белите" няма да могат да разчитат на контузените Луан и Райън Бидунга. Под въпрос за двубоя е бразилецът Евандро, който в последните дни се готви на облекчен режим.

Главен съдия на срещата е Красен Георгиев, с помощници Красимир Атанасов и Мирослав Симеонов. С ВАР ще работят Станимир Тренчев и Дениз Соколов. Делегат на БФС е Неделчо Михайлов, а работата на реферите зорко ще следи Милко Николов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини