Сериозен проблем: Само няколко играчи на Левски остават с действащи договори

Сериозен проблем: Само няколко играчи на Левски остават с действащи договори

Topsport.bg

11-06-2021, 13:10

Трудните дни за Левски продължават. Въпреки обявените гръмки намерения от Джоузеф Диксън, "сините" имат за решаване редица належащи въпроси.

Към този час от клуба все още не са обявили подробности за подготовката, а редица футболисти са с изтичащи договори. Малцина са тези, чиито споразумения включват още сезони с клуба.

Тримата вратари Звонимир Милулич, Николай Михайлов и Николай Кръстев са с контракти до 30 юни. Хърватинът отдавна си стегна багажа и не пътува със "сините" за последния мач срещу Черно море във Варна. Тогава на вратата пази Михайлов, а през второто полувреме в игра се появи 16-годишният Пламен Андреев.

Сърбинът с швейцарски паспорт Драган Михайлович също си тръгна от "Герена" с обещанието да се върне при добро развитие на ситуацията.

Капитанът Мартин Райнов става свободен агент съвсем скоро. Според очакванията, от клуба искат да го задържат, но към момента няма повече яснота.

Така стои въпросът и с близнаците Борислав и Радослав Цоневи, чиито договори са до края на този месец.

Освен тях, с изтичащи споразумения са Адриан Краев, Стивън Петков, който е преотстъпен от Фейрензе, нападателите Билал Бари и Валери Божинов.

Матео Стаматов и Илия Юруков вече напуснаха клуба, като левият бек си уреди трансфер в Русия, а халфът е спряган за Арда. Твърде вероятно е Левски да стартира подготовка с много юноши, а при добър развой на събитията, да се направи селекция.

Към момента няма яснота и за бъдещето на Живко Миланов след като Джоузеф Диксън обяви, че цел №1 за треньорския пост на клуба е Станимир Стоилов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини