Сираков е на "Герена", бъдещето на Миланов в Левски става ясно още днес

Сираков е на

Topsport.bg

09-08-2021, 11:53

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, пристигна към 10:30 часа тази сутрин на "Герена", за да решава треньорския казус в клуба.

Припомняме, че снощи "сините" инкасираха исторически антирекорд, губейки от Арда с 0:2. По този начин грандът стартира с три поредни загуби шампионата за първи път от своето 107-годишно съществуване.

След двубоя Живко Миланов заяви, че през тази седмица ще говори с ръководството на тима, за да се реши неговото бъдеще в Левски.

ТОПСПОРТ обаче научи, че подобна среща между него и Сираков ще се проведе още днес. Въпреки подкрепата на феновете, Миланов едва ли ще запази своя пост. Отговорните фактори на "Георги Аспарухов" вече водят разговори с конкретен специалист, който е готов да поеме отбора. Финансовите му изисквания също са поносими с оглед настоящата обстановка при столичани.

По-рано през седмицата ви съобщихме, че от Левски са провели проучвателна среща и с Александър Томаш, но бившият футболист на ЦСКА е с доста малки шансове да получи отговорното назначение.

Не е изключено днес Левски да представи и ново чуждестранно попълнение. Очаква се легионерът да се подвизава на поста централен защитник. Позиция, която и срещу Арда се видя, че се нуждае от своевременно подсилване.

Източник: Topsport.bg

Последни новини