Сираков с още подробности за бъдещия собственик и евентуалното завръщане на Мъри Стоилов

Сираков с още подробности за бъдещия собственик и евентуалното завръщане на Мъри Стоилов

Topsport.bg

24-05-2021, 11:28

Президентът на Левски - Наско Сираков застана пред журналистическото множество, след като обяви мечтана новина за "синя" България, че английски бизнесмен ще придобие собствеността върху столичния гранд.

Легендата обяви, че ще се чувства спокоен, едва когато бъдат подписани всички договори по смяната на властта на "Герена". Очакванията му са, че това ще се случи до десетина дни. Сираков отказа да коментира и възможността за евентуално завръщане в отбора на емблематичния треньор Станимир Стоилов.

"Каквото казах тук, го казах с това съзнание, че трябва да се каже. Може да стане сделката до края на седмицата, може и до десетина дни да приключи всичко. Работи се сериозно юридически, за да са убедени феновете. Ние сме малко Тома Неверни българите. Затова съм поставил много условия, за да съм сигурен, че това, което се казва, ще се изпълни.

Следващият сезон го изпуснахме. Трудно ще е да изградим отбор за 40 дена, но ще играем важна роля в първенството. Да завършим всички неща по договора, а тогава ще мислим завръща ли се тандемът Наско Сираков-Станимир Стоилов.

От година и половина целият свят е в жестока криза. Нямаше как да се оправим без чужд инвеститор. Плюс това, няма сериозен футболен клуб, който и да е сериозен бизнес проект, без собствен стадион. Казах, че новият евентуален собственик иска построяването на нов стадион. Не се чувствам освободен. Ще се чувствам по-освободен в момента, когато сложим подписите върху всички договори".

Източник: Topsport.bg

Последни новини