Славиша Стоянович: Липсва ни килърски инстинкт!

Славиша Стоянович: Липсва ни килърски инстинкт!

Novsport

28-02-2021, 19:35

Треньорът на Левски Славиша Стоянович призна, че тимът му не е направил достатъчно, за да спечели днешния мач с ЦСКА 1948, завършил 0:0.

"Труден мач. Агресивен, напрегнат и изнервен. Можеше и да спечелим, ако бяхме малко по-концентрирани в завършващата фаза. Във Велико Търново имахме положения. Тук нямахме много. Беше много по-агресивен двубоят. Мачът беше по-нервен. Липсва ни килърски инстинкт в атака! Такива футболисти обикновено правят разликата и печелят точки", коментира специалистът.

"Всички виждате, че ни липсва плеймейкър. И Цоневи, и Краев липсват. С такива футболисти ще изглеждаме различно. Ще бъде по-съзидателни в средата на терена. Опитваме да извлечем максимума от момчетата, докато контузените се завърнат. Трябва да бъдем още по-компактни. Днес допуснахме няколко положения пред нашата врата", продължи той. 

"Ще видим колко реално е да спечелим Купата. Трябва да играем и на двата фронта. Не сме далече от Топ 6, но не сме и далеч от зоната на изпадащите. Нямам нова информация за Робърта. Ще видим утре", завърши Стоянович.

Източник: Novsport

Последни новини