Славиша Стоянович: Ще искам максимално внимание от всички (ВИДЕО)

Славиша Стоянович: Ще искам максимално внимание от всички (ВИДЕО)

Novsport

16-03-2021, 17:03

 Треньорът на Левски Славиша Стоянович говори пред клубната телевизия на "сините" ден преди четвъртфиналния сблъсък срещу Славия за Купата на България. Той алармира, че тимът му трябва да играе умно и да внимава за силните страни на "белите".

"Ние трябва да сме готови за всеки мач. Както съм казвал милиони пъти до момента. Трябва да бъдем всеки мач на максимално добро ниво. Искам максимално внимание от всички", започна Славиша.

"Със сигурност има добра мотивация след успеха над Ботев Враца. Имаме проблеми с групата. Кой ще играе и кой не, ще видим. Тежко е. По принцип е много тежко", добави той.

"Всеки отбор има своите играчи, своите качествени футболисти. Славия имат футболисти, които са добри 1 в 1. По фланговите имат бързи играчи. Трябва да имаме внимание. Надявам се теренът да е добър и да бъде битка", сподели Стоянович.

"Не знам дали лош терен ще е предиство за Славия. Трябва да са адаптираш по-бързо към какъвто и да е терен. На твърд, на мек, на блато, на дъжд, на вода... трябва да се адаптираме", заяви той.

"Искаме да намерим нашата философия за вскеки мач. Искаме ние да диктуваме темпото, ако е възможно. Тези мачове за Купата са трудни, специални и уникални. Играе се в един мач и който загуби - отпада. Трябва умно да се играят такива мачове", добави Славиша.

"Много пъти във футбола се е случвало да играеш два пъти поред срещу един и същи отбор. В първия ми престоя играхме два пъти поред срещу Черно море. Това е футболът. Всеки мач е най-важният за Левски", завърши Стоянович.

Източник: Novsport

Последни новини