Славиша: Трябва концентрация, за да вдигнем Левски

Славиша: Трябва концентрация, за да вдигнем Левски

Novsport

14-02-2021, 19:35

Въпреки победата над Монтана с 2:0, треньорът на Левски Славиша Стоянович беше особено критичен към отбора си и как са изиграли срещата.

„Преди да анализирам мача, искам да благодаря на всички, които изчистиха терена и се погрижиха всичко да се осъществи по нормален начин. Трите точки са си три точки. Искам да съм честен и да кажа, че не беше така, както исках. Трябва повече концентрация, за да вдигнем Левски на по-високо ниво. Играта не беше такава, както я исках. В първите минути допуснахме много положения за Монтана. Трябва да сме по-концентрирани в пасовете и по-агресивни. За днес беше добре, но трябва още повече“, заяви Стоянович.

„Мисля, че и двата гола дадоха тласък. Бяха хубави попадения, но трябва повече да контролираме топката, организирани и повече пасове. Има още работа за вършене. Футбол се играе 90 минути, а не на етапи. Трябва да си организиран през всичките минути. Може малко и терена и времето да оказаха влияние, но то е за всички. Трябва да сме по-концентрирани в останалите мачове. Знаете, че пристигнаха още двама футболисти. Михайлович играе и като десен, и като ляв бек, ако трябва и крило може. Рерас е също такъв. Михайлович е по-близо до влизане в игра. Не знам кой ще е титуляр. Добре е да има конкуренция и ще преценяваме. Днес бяхме по-концентрирани в нападение. Супер е, че вкараха голове. Робърта направи две асистенции, а Здравко и Стивън реализираха. Имаме четирима нападатели и ще правим ротации. Не знам колко нови ще има. Не вярвам да има. Това е“, добави още той.

Източник: Novsport

Последни новини