Славия - Локомотив (Пд) 1:1, Крис Добрев изравнява резултата

Славия - Локомотив (Пд) 1:1, Крис Добрев изравнява резултата

Topsport.bg

05-12-2021, 11:12

Отборите на Славия и Локомотив (Пд) приковават вниманието с ранния двубой помежду си от неделната програма на efbet Лига. Съперничеството им стартира точно в 12:15 часа.

Битката обещава да бъде повече от интригуваща, след като домакините имат едва три точки преднина спрямо този опонент в класирането. Пловдивските "смърфове" обаче се намират в по-добра моментна форма и успех в София ще ги върне в Топ 6 за сметка на Левски.

Славия спечели само един от последните си 4 мача - 5:2 срещу Царско село. Победата край Околовръстното шосе беше последвана от нулево равенство с Ботев (Пловдив) и загуба с 1:2 от Берое. На свой терен тимът на Златомир Загорич отстъпи единствено на Левски.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Локо (Пд) се стабилизира след колебливото начало на сезона и в последните си 10 официални мача допусна поражение само като гост на Лудогорец, при това с автогол в добавеното време. В предишния кръг "черно-белите" направиха 1:1 с Черно море на "Лаута", а от клуба не бяха никак доволни от съдийството на Георги Давидов.

Славия ще е без наказания Ертан Томбак и се очаква вместо него като десен бек да действа Людовик Соареш, който по принцип играе отляво. Сред титулярите на Локо ще се завърне Йосип Томашевич. Тримата в защита отново ще са Кристиан Гомис, Милош Петрович и Мартин Паскалев, а в предни позиции ще си партнират Димитър Илиев и Георги Минчев.

През първия полусезон Славия взе трите точки на "Лаута" след победа с 1:0. У дома обаче "белите" нямат успех срещу пловдивачни от цели 5 години.

Главен съдия на срещата е Георги Гинчев, с помощници Георги Дойнов и Милен Арабаджиев. С ВАР ще се занимават Иво Андреев и Петър Джугански. Делегат на БФС е Неделчо Михайлов, а работата на реферите ще следи Кирил Йорданов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини