Славия - ФК ЦСКА 1948, домакините водят през второто полувреме

Славия - ФК ЦСКА 1948, домакините водят през второто полувреме

Topsport.bg

27-08-2021, 19:00

Отборите на Славия и ФК ЦСКА 1948 се изправят един срещу друг в ранния петъчен двубой от програмата на efbet Лига. Неговият начален час е 18:45. Двата тима имат коренно различно начало на сезона. След пет изиграни кръга домакините са трети с актив от десет точки, докато селекцията на Мирослав Миндев е последна само с един пункт.

"Червените" страдат най-вече в защита - в пет мача те са допуснали 15 гола.

"Белите" се подсилиха с крилото на Ботев (Пловдив) Кристиан Добрев. Младокът се намира в труден период от кариерата си, след като не успя да пробие в дублиращия тим на Порто, а след завръщането си в Ботев рядко се появяваше на терена.

Днес атаката на Славия отново ще води Калоян Кръстев. Проблемите за Загорчич са в защита, защото заради контузии няма да играят Венцислав Керчев и Людовик Соарес, който вкара гола за победата над Локомотив (Пловдив). При това положение, двойка централни бранители ще са Емил Виячки и Костадин Велков, а Андреа Христов ще бъде преместен отляво.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

ФК ЦСКА 1948 ще разчита най-вече на звездите си Ивайло Чочев и Галин Иванов. В предни позиции ще започне Денислав Ангелов, а треньорът Мирослав Миндев няма да може да използва Марио Топузов, който е наказан.

През миналия сезон Славия и ФК ЦСКА 1948 направиха два резултатни мача, като и двата пъти победители излязоха "червените". Те разгромиха съперника си с 5:1 на "Васил Левски", а след това се наложиха с 3:1 в "Овча купел".

Главен съдия на срещата е Владимир Вълков, с помощници Йордан Петров и Николай Чакъров. Делегат на БФС е Никола Джугански, а работата на реферите ще следи Николай Ангелов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини