Славия - Царско село 0:0

Славия - Царско село 0:0

Topsport.bg

30-07-2021, 20:02

Отборите на Славия и Царско село откриват програмата на втория кръг в efbet Лига. Двата тима ще премерят сили в горещата юлска вечер в квартал "Овча купел" (21:00 часа). Началото на сезона беше сравнително оптимистично и за двата столични клуба.

На старта Царско село направи нулево равенство с Черно море в двубой, който не изобилстваше от голови положения. Славистите пък взеха столичното дерби с Левски след пълен обрат насред "Герена".

Венцислав Керчев до последно ще е под въпрос за Славия. Бранителят получи контузия срещу Левски и оттогава не е тренирал. Ако той не е готов, мястото му в защита ще замеме Людовик Соарес. Атаката ще води Калоян Кръстев, а зад него ще играят Емил Стоев, Питър Макрилос и Радослав Кирилов.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Антони Здравков много ще разчита на опита на своите играчи. Той вече няма да има на разположение Андерсон Кордейро, който премина в испанския Фуенлабрада. В предни позиции ще започне Гаетан Миси Мезу, а другите офанзивни футболисти на Царско село ще са Ален Стеванович, Васил Шопов и Димо Бакалов.

През миналия сезон двата отбора си размениха по един домакински успех - 2:0 за Царско село на стадиона край Околовръстното и 1:0 за Славия в "Овча купел". Другите два мача между тези съперници в елита завършиха с две победи за "белите".

Главен съдия на срещата е Георги Иванов с помощници Мартин Ангелов и Костадин Тановчев. Делегат на БФС е Делян Асенов, а работата на реферите зорко ще следи Стоян Денев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини