Славия - ЦСКА 0:2 (Развой на срещата по минути)

Славия - ЦСКА 0:2 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

09-04-2023, 20:56

Лидерът в efbet Лига ЦСКА излиза днес от 20,15 часа срещу Славия като гост в двубой от 25-ия кръг на първенството. "Червените" нямат право на грешка в преследването на титлата, тъй като авансът им пред втория Лудогорец се стопи на само 1 точка след успеха на разградчани с 8:1 над Ботев (Враца) вчера. Главен съдия на мача ще бъде Станислав Тодоров, което предизвика безпокойството на "червената" общност.

И двата тима излизат наранени на терена, след като отпаднаха в 1/4-финалите за Купата на България и ще търсят реванш пред феновете. Отборът на Славия няма да бъде воден от скамейката от своя треньор Златомир Загорчич, който беше наказан за показване на среден пръст на фен на Локомотив (София).

Колегата му начело на ЦСКА Саша Илич няма да разчита на Иван Турицов и Лазар Туфегджич. Националът лекува травма от доста време, заради което пропусна и мачовете на националния отбор през миналия месец, докато сръбският халф е с разтежение.

На вратата на "червените" обаче се завръща Густаво Бусато. Очаква се сред титулярите да стартира голмайсторът Дюкенс Назон, който остана резерва срещу Черно море през седмицата, след което се включи силно в мача.

Източник: Topsport.bg

Последни новини