Славия търси първа победа през сезона

Славия търси първа победа през сезона

Novsport

28-09-2020, 08:07

Славия ще направи пореден опит да запише първа победа от началото на сезона, след като до момента отборът им само едно равенство и пет загуби от 6 изиграни мача. "Белите" приемат на своя стадион Царско село, който пък беше непобеден до миналия кръг, когато отстъпи с 1:2 на Царско село.

Евентуален нов провал ще покачи още повече напрежението в лагера на Славия. Александър Тарханов и днес няма да може да води отбора заради документани проблеми. Руският специалист ще бъде заместен от Ангел Славков, който притежава Про-лиценз.

Славия взе Венци Христов

Очаква се дебют за Славия да направи новото попълнение Венцислав Христов. Той ще бъде картотекиран днес и почти сигурно ще се появи в игра след почивката. На вратата ще застане Антонис Стергиакис, който пропусна визитата на Арда (Кърджали) заради травма. В предни позиции ще стартира ветеранът Димитър Рангелов, а зад него ще действат Радослав Кирилов, Филип Кръстев и Емил Стоев.

Наставникът на Царско село Любослав Пенев ще гласува доверие от първата минута на Иван Бандаловски. Опитният бранител беше привлечен преди броени дни, след като разтрогна с Ботев (Пловдив). Мирослав Будинов и Салиф Сисе ще играят в атака за "царете". При победа, тимът ще се изравни по точки с ЦСКА и Арда (Кържали) и ще се завърне в топ 6.

Царско село представи Бандаловски

В лагера на Царско село се опасяват да не бъдат ощетени от съдията Драгомир Драганов. След загубата от Ботев (Враца) от клуба имаха сериозни претенции към рефера Георги Минчев и дори пуснаха жалба срещу него.

До момента Славия и Царско село са се срещали два пъти в елита, като и двата мача завършиха с победа на "белите".

efbet Лига, 7 кръг:

СЛАВИЯ - ЦАРСКО СЕЛО

Вероятни състави:

СЛАВИЯ (4-2-3-1): Стергиакис; Томбак, А. Христов, Гамаков, Попадийн; Карабельов, Р. Терзиев; Р. Кирилов, Ф. Кръстев, Е. Стоев; Д. Рангелов

Старши треньор: А. Славков

ЦАРСКО СЕЛО (4-4-2): Пласид; Бандаловски, Родригес, Кавдански, И. Марков; Андерсон, Галчев, Мечев, Б Васев; Будинов, Сисе

Старши треньор: Л. Пенев

СЪДИЯ: Драгомир Драганов

СТАДИОН: "Славия"

НАЧАЛО: 20:30 часа

Източник: Novsport

Последни новини