Славко Матич: Загубихме самочувствието си, ще имам разговор с президента тази седмица

Славко Матич: Загубихме самочувствието си, ще имам разговор с президента тази седмица

Topsport.bg

08-10-2022, 19:46

Старши треньорът на Септември София Славко Матич коментира поражението от Славия с 0:1. Сърбинът посочи проблем по отношение на самочувствието на неговите футболисти. Той допълни, че късметът също не е бил на страната на състава му.

"Честита победа на Славия. Мисля ,че беше равностоен мач. Първото полувреме загубихме мача. Второто полувреме без много шансове за двата отбора. Тактически много грешки. Показахме характер, искахме да изравним, липсваше ни и късмет. Вече четвърти-пети мач, малко ни липсваше", каза Матич.

"Не е лесно да имаш самочувствие, когато нямаш точки. Загубихме самочувствието си. Имахме повече шансове, виждате сами. Показахме характер второто полувреме и искахме да не загубим този мач", добави той.

"Лидерството идва с опит. Славия е добър отбор и има добър треньор. Жалко, че пак загубихме точки. Продължава животът, има нови мачове".

"Последните две седмици имахме здравословни проблеми. Трябва просто повече да се работи, да се държи съблекалнята здраво".

"Информация за тим от Африка не знам откъде са. Ще имам разговор с президента тази седмица, друго няма какво да коментирам (за мястото си в клуба)".

"Преди мачовете с Левски и Лудогорец трябва да работим върху много неща. Те са от горната половина на таблицата. Трябва да имаме още повече подкрепа. Не е лесно, когато се губи. Трябва да се работи и да се продължава напред", каза Матич.

Източник: Topsport.bg

Последни новини