Славчев: Събрани сме добри футболисти и нещата ни се получават

Славчев: Събрани сме добри футболисти и нещата ни се получават

Topsport.bg

01-10-2022, 16:28

Футболистът на Локомотив (София) - Симеон Славчев сподели своето мнение след победата с 1:0 над Лудогорец в двубой от 12-ия кръг на efbet Лига.

"С тактическа дисциплина и голямо желание изиграхме тактически добър мач и успяхме да победим Лудогорец. Много съжаляваме и почти всяка седмица си говорим, че много ни е яд, че допуснахме ЦСКА да ни изравни в последната минута. Нашата цел е да стоим здраво стъпили на земята, да играем хубав футбол. Това ни е важното.

Нямаме поставени високи цели, всеки си ги има в главата и сме събрани добри футболисти и така ни се получава. Има добра сплав. Това се показва и на терена.

Усеща се, че като домакини играем с повече агресия, на противниците им е доста трудно. Трябва да работим това да продължи да се случва и занапред. Трябва да работим обаче това да се случва и навън. Откакто сме в тази група, победихме Пирин за първи път навън.

След мача феновете ни поздравиха. Да, нямаме фенската маса на големите отбори, но тази подкрепа е важна за нас", каза Славчев след двубоя в "Надежда".

Източник: Topsport.bg

Последни новини