Спартак (Варна) - Лудогорец, "соколите" намалиха!

Спартак (Варна) - Лудогорец,

Topsport.bg

11-02-2023, 16:12

Спартак (Варна) е домакин на Лудогорец в сблъсък от 19-ия кръг на еfbet лига. Мачът е с начален час 15:00 часа. Домакините са последни във временното класиране само с 8 точки. "Орлите" пък са на втората позиция с 43 пункта.

В отбора на "соколите" имаше промяна на треньорския пост. Димитър Димитров - Херо застана начело, а досегашният наставник Тодор Киселичков остава в екипа му като помощник.

Варненският тим привлече цели 13 футболисти предимно от чужбина, тъй като целта е да се изкачи на по-горно място в таблицата, за да се спаси от изпадене. За днешния сблъсък Херо ще трябва да се справя без Иван Йорданов, Никола Борисов и Стефан Петков.

Гостите също бяха активни на трансферния пазар. В тима акостираха Франко Русо (Аржентина), Пипа (Испания), Раи Насименто (Бразилия) и Диниш Алмейда (Португалия).

Наставникът на разградчани Анте Шимунджа по-всяка вероятност ще направи промени в състава си поради предстоящия мач с Андерлехт в турнира Лига на конференциите. Сблъсъкът е в четвъртък (16.02) от 22:00 часа.

Източник: Topsport.bg