Спартак (Варна) урежда бразилец и панамец

Спартак (Варна) урежда бразилец и панамец

Topsport.bg

17-07-2022, 17:32

Ръководството на Спартак (Варна) ще направи всичко възможно, за да уреди с картотеки две от новите попълнения за следващото домакинство срещу Пирин Благоевград.

Двубоят в морската ни столица е на 22 юли от 18:30 часа. Става въпрос за бразилеца Емануел Моура и панамеца Ивеш Ромей. Двамата все още нямат необходимите документи, пише "Тема спорт'.

Треньорът Васил Петров не можеше да ги използва в първия двубой със Славия (0:1), те отпаднаха от групата за гостуването на Левски.

Централният защитник Емануел Моура пристигна във Варна от Сао Хосе, като правата му бяха откупени. Юношата на Гремио е гласен за основен бранител на соколите през този сезон. Тази зона има нужда от подсилване. В първия кръг именно централен защитник - Ел Анаби, си вкара автогол, и Спартак загуби от Славия с 0:1.

Ивеш Ромей вече е познато име в България от престоя си в Етър. Атакуващият футболист проведе пълноценна подготовка със Спартак, но проблеми с документацията забавят и неговия дебют за варненци. Все пак от ръководството се надяват, че до следващата седмица картотеките на Ромей и Моура ще бъдат уредени и те ще могат да вземат участие в мача с Пирин Благоевград.

Източник: Topsport.bg

Последни новини